Eros Power Plus

HTML

MLM - Átverés vagy valóság?

Szóljon ez a blog mindenről ami az MLM-el (Multi Level Marketing) kapcsolatos, mindazoknak akiket nem hagy hidegen a téma. Úgy gondolom az emberek többsége már találkozott a dologgal, legtöbbünkben félelmeket generál, vannak akik egyszerűen csak elítélik. Vajon jogosak a félelmeink? Járjunk utána együtt...:)

Naptár

március 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Piramisjáték vs Network marketing :)

bizalmatlan 2011.04.12. 07:49

Címkék: video piramisjáték

1 komment

Motiváció?

bizalmatlan 2011.03.30. 10:19

A minap akadtam egy oldalra, ami nem tudom eldönteni, hogy nagyszerű vagy szánalmas. Persze ez csak költői kérdés volt...

Az oldal olyanoknak szól akik fogyni szeretnének, és ha úgy érzik esetleg nincs elég kitartásuk hozzá, kaphatnak "lelki támaszt", támogatást stb. Ez ugye az mlm-ben is jól tud jönni, hisz itt is kell a kitartás. No, de visszatérve a szóban forgó oldalra, ők ezt a támogatást hírlevelek formájában adják, és most kapaszkodjatok meg...súlyos ezer forintokért...

Most mindenki döntse el maga, hogy milyennek ítéli meg ezt a fajta motivációt...

Szólj hozzá!

Visszatérés:) - MLM forradalom?

bizalmatlan 2011.01.03. 13:32

Mostanában sajnos hanyagolni kényszerültem a blogot, de az újévben újult erővel folytatom.:)

Az elmúlt hetekben - a blogtól függetlenül - elég sokan megkerestek különböző mlm-es témával kapcsolatban, olyanok is, akikről soha nem gondoltam volna, hogy hálózatépítésre adják a fejüket.

Ez felvetette bennem a kérdést, hogy ugyan mitől szaporodtak meg ennyire ezek a megkeresések?

Véleményem szerint, közrejátszik ebben az is, hogy egyre nehezebben találják meg számításaikat az emberek, és szinte nincs más lehetőségük, ha egyről a kettőre szeretnének jutni...ez egyrészt nem lenne baj, hisz mint említettem régebbi írásaimban, én is látom az MLM-ben rejlő lehetőségeket, de nem mindenáron! Amikor azt látom, hogy valaki azért vesz fel hitelt, hogy egy nagy értékű kezdőcsomagot megvegyen, az több mint elgondolkodtató...

Végeredményben elmondható, nagyon nincs új a nap alatt, leginkább azokról a cégekről volt szó amiket szinte minden az MLM után érdeklödő ismer, és amikhez eddig is valamiért nem csatlakoztam. DE! Van egy kezdeményezés, mely egészen szimpatikusnak tűnik így első blikkre, mivel a megfontoltan haladók közé tartozom, így még kivárok...ígérem ha elkötelezem magam valamely rendszer mellett, arról Ti is tudni fogtok.:)

 

1 komment

Igény az Mlm-re...

bizalmatlan 2010.10.18. 07:59

Örömmel tapasztalom, hogy egyre többen olvassák a blogot. Ez vajon azt is jelenti, hogy az Mlm-re is nagy az igény?

Szólj hozzá!

Kilépnél a mókuskerékből?

bizalmatlan 2010.10.08. 08:08

Gondolkodtál már a jövődön? Hogy képzeled el Magad 40 év múlva?

Szólj hozzá!

Szponzoráció

bizalmatlan 2010.10.07. 15:14

Ez a szó számomra is kérdéses volt, mit is jelent...Persze azt tudtam, hogy a hétköznapi életben mi áll mögötte, de az Mlm-ben betöltött szerepe nem volt ennyire egyértelmü.

Már tudom, hogy a szponzoráció, a szponzor, milyen fontos lett volna sok ember életében. Talán ennek is köszönhető, hogy legtöbbünkben negativ élmények lépnek elő, ha meghalljuk a szót, hogy Mlm, hisz rögtön azok a szponzornak nem nevezhető, személyek jutnak eszünkbe akik minden áron ránk akarták kényszeríteni üzletüket, s amint beadtuk volna a derekunk magunkra is hagytak volna...

3 komment

Alapok

bizalmatlan 2010.10.07. 14:44

A videóhoz nem füznék semmit...nézd meg.:)

Szólj hozzá!

Mlm=pozitív gondolkodás?

bizalmatlan 2010.10.04. 08:39

Előszőr is nézd meg ezt a videót:

Szólj hozzá!

Milyen lehet egy jó Mlm cég?

bizalmatlan 2010.10.04. 07:51

Hogy milyen is egy jó Mlm cég? Talán a legtöbben azt szeretnénk, azt kinálja nekünk, hogy nulla, legalábbis nagyon kevés munkával rövid időn belül is sok pénzünk legyen. Kezdetben én is így gondolkodtam, most már tudom, hogy ez is olyan mint bármely más munka, belefektetett energia nélkül nagyon optimális esetben tud csak az ember kézzelfogható eredményeket elérni. De ha jobban belegondolunk, ha az embernek kevés a pénze mit tesz? Vállal egy másodállást, de ugye ebben az esetben sem kerülhetjük ki, hogy dolgozni kelljen...:)

4 komment

Én és az MLM...

bizalmatlan 2010.10.01. 15:19

Máris jelentkezem következő bejegyzésemmel, mely rólam és kapcsolatomról az mlm-el fog szólni...

Nem, még én sem vagyok tagja, egyetlen mlm rendszerű hálózatnak sem...Az, hogy kezdem levetni a kezdeti gátlásaimat a témával kapcsolatban, nem jelenti azt, hogy rögtön bele is ugrom a dologba, de minél jobban tájékozodok a témában, egyre szimpatikusabb maga a rendszer. Ha valaki felkínálna egy lehetőséget, már nem utasítanám el élből, legalábbis meghallgatnám mit is ajánl...

2 komment

Az első...

bizalmatlan 2010.10.01. 15:16

 

A következő bejegyzésekben az Mlm-ről, Multi Level Marketingről szeretnék pár gondolatot megosztani veletek. Nem titok, hogy én sem álltam mindig az Mlm mellett, ha valaki hasonló témában megkeresett, mindig bizalmatlan, kétkedő voltam, de most valami mégis elindult bennem. 
 
Mint az emberek nagy részének, az Mlm szó hallattán, kezdetben nekem is mindig piramisjáték, pilótajáték ugrott be, hogy megint egy újabb átverés. Ez mindaddig így is volt, mígnem félfüllel elkaptam egy mondatot :
 
" tudod az Mlm kicsit olyan mint a foci...mindenki ért hozzá, mégsem tart sehol sem..."
 
Rögtön az ugrott be, ebben lehet igazság! Bárkit kérdeztem a környezetemben a témáról, mindenki egy gombnyomásra szinte az "Mlm doktora" lett, úgy zudították rám a valós, illetve valósnak vélt információkat. Persze legtöbb esetben nem hallottam mást, mint a már szinte elcsépeltnek is mondható véleményeket:
 
  • pilótajáték mind, felejtsd el
  • csak az jár jól aki leghamarabb elkezdte
  • vacak termékek és még drágák is, amiket neked kell eladnod
  • stb.
De kérdem én, miért kellene hinnünk ezeknek a szavaknak? Nem lehet, hogy csupán rossz embereket kérdeztünk meg? Ha jobban belegondolunk a zserbó receptjét sem biztos, hogy egy villanyszerelőtől kellene megkérdeznünk...Lehet, hogy az Mlm nem is rossz dolog?

Címkék: mlm

Szólj hozzá!