HTML

Eros Power Plus

MLM - Átverés vagy valóság?

Szóljon ez a blog mindenről ami az MLM-el (Multi Level Marketing) kapcsolatos, mindazoknak akiket nem hagy hidegen a téma. Úgy gondolom az emberek többsége már találkozott a dologgal, legtöbbünkben félelmeket generál, vannak akik egyszerűen csak elítélik. Vajon jogosak a félelmeink? Járjunk utána együtt...:)

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Kilépnél a mókuskerékből?

bizalmatlan 2010.10.08. 08:08

Gondolkodtál már a jövődön? Hogy képzeled el Magad 40 év múlva?

 

 

 

 

 

Mindenek előtt amiért tetszik nekem az Mlm, az a szabadság lehetősége. Lehetőség! Ergo nem 100%, de tartom valószínűnek, hogy nagyobb rá az esély, hogy az emberek ezzel érik el az anyagi függetlenséget, és nem a lottó ötössel...

Nézzük át, ma milyen lehetőségeink vannak nekünk átlag embereknek?!...

Mint az emberek nagyrésze, alkalmazottként tölthetjük napjainkat. Gürizünk látástól mikulásig egy olyan célért ami sosem lesz a miénk. És az a havi 80-100 ezer forint nem hiszem, hogy valamikor is elegendő lesz arra, hogy bárki is egyről a kettőre tudjon lépni. 40 évig ezt csináljuk, úgy, hogy sosem leszünk igazán boldogok, mindig ott lesz a félsz, hogy fel tudjuk e adni a számláinkat, hogy mi lesz, ha elveszítjük állásunkat stbstb.

Következő lehetőségünk, hogy vállalkozásba kezdünk. No igen, de egy új vállalkozáshoz, nem elég egy jó ötlet...Bár kétség kivül ez az egyik legnehezebb része, utána jöhet következő lépésként, hogy elő kell teremtenünk a tőkét hozzá, amit valószínű milliókban mérnek...Neked lenne hozzá tőkéd? Gondoltam...akkor vegyünk fel hitelt? El se kezdtük, lehet be sem jön a dolog, de már eladósodtunk...arról nem is beszélve, hogy a hatóságok, a konkurencia stb. sosem támogatolag fog fellépni velünk szembe...Lehetséges, hogy jobban keresnénk mint alkalmazottként, de akkor miből lesz kevés? Hát az időből..amit a családdal, barátokkal, hobbival tölthetnénk...

Vagy itt van az Mlm adta lehetőség! Nem kell nagy összeget belefektetni...nincs nagy kockázat...a cég terhei sem a mi vállunkat nyomják...itt tényleg csak tőlünk függne, hogy mennyit hozunk ki a dologból...persze ehhez meg kell találnunk a számunkra ideális céget...amiben lehetőséget látunk bele kell fogni!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sikeresmlm.blog.hu/api/trackback/id/tr952355564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása