HTML

Eros Power Plus

MLM - Átverés vagy valóság?

Szóljon ez a blog mindenről ami az MLM-el (Multi Level Marketing) kapcsolatos, mindazoknak akiket nem hagy hidegen a téma. Úgy gondolom az emberek többsége már találkozott a dologgal, legtöbbünkben félelmeket generál, vannak akik egyszerűen csak elítélik. Vajon jogosak a félelmeink? Járjunk utána együtt...:)

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Szponzoráció

bizalmatlan 2010.10.07. 15:14

Ez a szó számomra is kérdéses volt, mit is jelent...Persze azt tudtam, hogy a hétköznapi életben mi áll mögötte, de az Mlm-ben betöltött szerepe nem volt ennyire egyértelmü.

Már tudom, hogy a szponzoráció, a szponzor, milyen fontos lett volna sok ember életében. Talán ennek is köszönhető, hogy legtöbbünkben negativ élmények lépnek elő, ha meghalljuk a szót, hogy Mlm, hisz rögtön azok a szponzornak nem nevezhető, személyek jutnak eszünkbe akik minden áron ránk akarták kényszeríteni üzletüket, s amint beadtuk volna a derekunk magunkra is hagytak volna...

Már sejthetitek, hogy a szponzor, vagy ahogy egy most egy épp aktuális müsorban is hivják, a mentor szerepe pont az, hogy amikor mi bolintottunk a lehetőségre, ő továbbra is ott marad mellettünk és egyengeti utunkat, segítséget nyújt, tanít...ugye mennyiünk máshogy állt volna hozzá egy ilyen üzletbe való invitáláshoz ha egy ilyen személy közeliti meg vele?!

Persze ez egy másik dolgot is felvet, hogy mi mint üzletépítők, kiket keressünk meg?Kiket szponzoráljunk?

Nyilvánvalóan olyan embereket, személyeket akikkel már kialakítottunk egy bizonyos kapcsolatot. KAPCSOLAT! Ez lehet a lényeg! Már úgy gondolom, hogy az emberek nem azért fognak esetleg majd hozzám belépni egy üzletbe mert jó a termék, vagy mert jó az üzleti lehetőség, hanem mert én ajánlottam! Az egyértelmű, hogy ha müködőképes a dolog, akkor az motiválni fogja az üzletépítésben őt is, de nekifogni nem a sikerek miatt fog, akkor még nincsenek sikerek, miattam fog belépni!

És milyen embertípust keressünk meg? Azokat akikről tudjuk, hogy tudnak dolgozni! Akiknek van másodállásuk, akik bármit elvállalnak, hogy a családjuknak jobb legyen, biztos vagyok benne, hogy ők találnak fél-egy órát arra, hogy meghallgassák az ajánlatodat!

Remélem minél előbb megtalálom a számomra ideális üzletet, és mindent élesben is kiprobálhatok...:)

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sikeresmlm.blog.hu/api/trackback/id/tr812353787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pogány 2010.10.15. 12:26:40

Szia, jók az írásaid, közvetlenül írsz élő témákról. Legalábbis nekem tetszik. Kár, hogy névtelenségbe burkolózol. Ha egyszer valóban hálózatépítésre adod a fejed, a nevedet, a személyedet ismertté kell tenned, ha azt akarod,hogy csatlakozzanak hozzád.

Sándi József
mlmblog.hu

bizalmatlan 2010.10.15. 18:13:29

Szia!
Köszönöm, örülök, hogy tetszik!
Szerintem ha megtalálom a céget, ezen a blogon akkor is névtelen maradok, annak pedig inditok egy újat...ezen még nem gondolkodtam...:)

MAYA2011 · http://jazminka.acnshop.eu/default.asp?CO_LA=HU_HU 2012.02.26. 14:54:09

Nekem is nagyon tetszik az írásod. Gratulálok! Ha jól tudom, már megtaláltad azt a céget, ahol gyakorolhatsz!!!
süti beállítások módosítása